Leuke activiteiten om te doen als koppel

Misschien heb je het gevoel dat je al alle leuke activiteiten hebt gedaan als koppel zijnde. Maar niks is minder waar! Wij hebben veel verschillende leuke activiteiten om te doen als koppel op een rijtje gezet voor je! Plan maar alvast een dag! 

1. Lange wandeling
Ga naar buiten! Wandelen is ontzettend gezellig en een mooi moment om de diepte in te gaan. Als je aan het wandelen bent is het onhandig om op je telefoon te zitten, maak hier gebruik van en ga een goed gesprek aan. Om de wandeling op te leuken kan je ergens een koffie to go halen of strand even op een terrasje! Een toplocatie om dit te doen is op het strand! Voetjes in het zand en lopen maar 

2. Karaoke
Hoe kan iemand beter leren kennen dan wanneer je jezelf lekker voor gek zet. Laat die gouden keeltje maar eens horen! Misschien moet je van tevoren wel even de buren waarschuwen 😉

3. IKEA
Wie vindt het nou niet leuk om door de IKEA te lopen? Ga op inspiratie uit voor als jullie gaan samenwonen, of voor het plekje dat al van jullie samen is. Wil jij je relatie testen? Koop dan ook meteen een kast en zet hem samen in elkaar. Overleefd? Dan jij jullie meant-to-be. 

4. Markt
Elke dag en vooral in het weekend zijn er door heel het land markten. Je kan naar een markt bij jullie om de hoek, of maak er meteen een dagje uit en kies een plaats ver weg in Nederland. Op een markt kan je heerlijk rondstruinen en bekijken wat iedereen koopt en verkoopt. 

5. Karten
Wees sportief en stap de kartbaan op! Natuurlijk is het wel de bedoeling dat het een wedstrijdje is onderling. De winnaar moet de verliezer troosten met een massage. Of een frietje! 

6. Picknicken
Schijnt het zonnetje en is het lekker weer? Dan is het het perfect moment om te gaan picknicken. Haal wat snacks bij de supermarkt en zoek een mooi plekje in de natuur. 

7. Neem samen een kookles
Wie is er beter in de keuken? Nou daar kom je achter tijdens een kookles! Meld je aan en duik samen de keuken in. Hopelijk leren jullie veel lekkere gerechten en handige technieken! 

8. Bezoek een concert
Je hoeft niet meteen naar een popster waar je meer dan honderd euro voor betaalt. Ga naar een lokale band! Vooral als jullie allebei bijna nooit naar een optreden gaan is het een ervaring om nooit te vergeten. 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Bezet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *