Zo heb jij een perfecte eerste date

Spannend! Een eerste date! En jij wilt natuurlijk een top indruk achterlaten. Het is belangrijk dat er een ontspannen en positieve sfeer hangt. Maar het is nog belangrijker dat het fijn en gezellig is! Wil jij een perfecte eerste date? Lees dan nu deze blog! 

Zin in!
Laat aan de date blijken vanaf het eerste moment dat je er zin in hebt! Begroet je date met een big smile en open lichaamshouding. Dan geef je ook meteen een goede eerste indruk af. Door zelf enthousiast te zijn, zorg je ervoor dat je date ook meer zin heeft in jullie eerste date! 

Nieuwsgierig
We voelen ons gezien als iemand interesse toont en waarschijnlijk ben je ook benieuwd naar je date. Stel creatieve vragen en laat hierdoor het gesprek vanzelf lopen. Als je date het gevoel heeft dat die zich echt gezien en gehoord voelt, is de kans een stuk groter dat er een tweede date in zit! 

Geen bioscoop
De bioscoop is niet dé plek om een eerste date te houden. Tijdens een film kan je niet lekker met kletsen en elkaar leren kennen. Naar een groot scherm kijken kan je beter met vrienden doen die je al jaren kent. Voor een eerste date is het veel beter om iets sociaals te doen, een drankje doen of een wandeling maken kan de perfecte setting zijn. 

Drink niet te veel
Regelmatig wordt er als eerste date afgesproken op een terras. Hier hoort vaak ook een drankje bij. Maar let wel op dat je niet te diep in het glaasje kijkt. Je date krijgt dan waarschijnlijk geen goed beeld van je en dat wil je voorkomen. 

Geen Telefoon
Tuurlijk wil je je vrienden/vriendinnen op de hoogte houden maar dat kan ook naderhand. Tijdens een date komt het heel ongeïnteresseerd over als je op je telefoon zit. Zet daarom je telefoon uit of op stil! Hierdoor wordt je ook niet afgeleid. 

Maar het meest belangrijke om te doen tijdens een date, is lekker jezelf zijn. Jouw date wilt jou leren kennen en geen neppe versie. Wees daarom jezelf en geniet van je date! 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Single

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *