De voordelen van dating apps

Als je tegenwoordig single bent en op zoek naar een nieuwe vlam, dan is de kans groot dat er een datingapp op jouw telefoon staat! En je bent niet de enige! In Nederland hebben een op de drie singles een datingapp geïnstalleerd! Er zitten dan ook veel voordelen aan dating apps, benieuwd hiernaar? Lees dan snel verder! 

Groot aantal singles
Op dating apps zitten natuurlijk voornamelijk singles. En deze singles hebben allemaal hetzelfde doel: een partner vinden of een leuke date. Daarnaast blijft het aantal singles ook groeien, elke dag schrijven weer nieuwe singles zich in bij een dating app. 

Beschikbaar
Als je iemand tegenkomt in het dagelijks leven is de kans aannemelijk dat deze persoon al een partner heeft. Op een dating app kan je ervan uitgaan dat degene die jij aanspreekt single en dus beschikbaar is. 

Gemakkelijk
Op straat is het nogal een drempel om iemand zomaar aan te spreken. Op een dating app kan dit veel gemakkelijker en is de drempel veel lager om iemand aan te spreken. Dit is tenslotte de bedoeling van een dating app, dus niemand zal er raar van opkijken.

Minder zenuwen
Een eerste date is vaak spannend. Je wilt natuurlijk een goede indruk maken en misschien ben je wel bang dat er ongemakkelijke stiltes vallen… Helemaal niet gek! Het voordeel van dating apps is dat je degene met wie je gaat daten al een beetje kent. De kans is groot dat je van te voren al veel hebt gechat of zelfs ge-facetimed (aanrader!). Hierdoor kan je al een beetje aanvoelen of er een klik in het echt gaat zijn of juist niet. 

Kortom, er zijn veel voordelen aan dating apps! Wat houdt jou nog tegen om een app te installeren? Wie weet kom je nog de liefde van je leven tegen 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Single

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *